Paketat dhe tarifat

Tarifat e sherbimit internet (me TVSH):

Paketa Familjare:

30 Mbs Download / 30 Upload – 1500 lek /Muaj
50 Mbs Download / 50 Upload -2000 lek / Muaj

Kosto instalimi : free
Kosto e Onu/Wifi Router – 2500 lek

Biznes:

20 Mbps downnload / 20 Mbps upload : 3000 lek/muaj

50 Mbps downnload / 50 Mbps upload : 5000 lek/muaj

Kosto e instalimit: 0 leke
Kosto e Modemit/ONU: 5000 leke/1 here